Wie maakt betonnen beelden bij mij in de buurt?

Resultaten 1 - 24 van 50 · Ontvang gratis verzending voor gekwalificeerde betonnen tuinbeelden producten of koop vandaag nog online ophalen in de winkel op de afdeling Buitenshuis. De kenmerkende prairiestijl van de bekende architect Frank Lloyd Wright wordt gereproduceerd in een collectie gegoten betonnen urnen, vazen en sculpturale stukken. Bij Secret Garden Statuary vindt u klassieke reproducties van beeldhouwwerken uit de Italiaanse Toscaanse regio en de oude Griekse mythologie, evenals een selectie van pagodes, Boeddha's, Japanse lantaarns en andere symbolen uit het Oosten. Campania introduceerde onlangs een collectie betonnen tuinornamenten en plantenbakken die stukken repliceren uit de wereldberoemde Longwood Gardens in Pennsylvania, die is geïnspireerd op klassieke Europese tuinen.

In veel tuinomgevingen gaan fonteinen en formele vijvers hand in hand, wat Marco Lucioni van Lucioni Arts Design (dat maatwerk doet voor Secret Garden Statuary) inspireerde om modulaire vijverunits van prefab beton te ontwikkelen. Prefab betonnen meubels zijn verkrijgbaar in een eindeloze reeks stijlen en kunnen het hele jaar door buiten blijven met minimaal onderhoud. Alles wat in de elementen overblijft, heeft een soort periodiek onderhoud nodig, inclusief gegoten steenbeton, zegt Janice Lucioni van Secret Garden Statuary, Seattle. Maar het is misschien niet wenselijk om betonnen beeldhouwwerken in als nieuwe staat te houden voor alle tuinomgevingen, vooral die waar een meer genaturaliseerde uitstraling gewenst is.

Tuinaccenten en ArtCast stenen beeldhouwwerken en tuinaccenten zijn verkrijgbaar in elke denkbare vorm en genre - en de opties blijven uitbreiden naarmate de markt voor deze producten opwarmt. Voor stukken die als belangrijke brandpunten zullen dienen, zoals fonteinen met meerdere lagen en grote beelden, is het vooral belangrijk om geen compromissen te sluiten of centen te knijpen. De zeer fijne nerven van de bladeren verschijnen nadat het beton is uitgehard en bieden prachtige, gekleurde details wanneer ze worden geverfd. Zie het als prefab beton dat naar het ultieme niveau is gebracht, met sterkte, verwering en esthetische eigenschappen die vaak groter zijn dan die van gewonnen steen, afhankelijk van de kwaliteit van het gebruikte mixontwerp.

Hoewel natuursteen altijd een plaats in de tuin zal hebben, zijn er veel redenen waarom betonnen beeldhouwwerken in opkomst zijn als de nieuwste kunstvorm voor buiten. Betonnen tafels, banken en containersGeen buitenverblijf is compleet zonder een plek om te zitten en te genieten van de rust van de omgeving. Gegoten steen is een zeer verfijnd architectonisch prefab beton dat kan worden vervaardigd om bijna elk type natuurlijke gehouwen steen te simuleren, inclusief kalksteen, zandsteen, graniet, leisteen en travertijn. Veel fabrikanten en leveranciers van gietsteen bieden gespecialiseerde collecties betonnen beeldhouwwerken en tuinversieringen waarmee u een bepaalde tijd, cultuur of bouwstijl kunt oproepen.