Kunnen betonnen beelden in de winter buiten blijven staan?

De meeste beelden kunnen in de winter buiten blijven, maar je kunt de levensduur van je beeld verlengen door het binnen op te bergen of te bedekken met plastic. Dezelfde principes zijn van toepassing op betonnen plantenbakken zoals vermeld voor fonteinen. Zorg ervoor dat ze worden afgevoerd van water om barsten te voorkomen of bewaar ze binnen. Koud weer kan na verloop van tijd hard zijn op sierbeton.

Bescherm uw beeldhouwwerk met onze Concrete Sealer. Breng deze sealer een of twee keer per jaar aan door de sealer eenvoudig met een spuitfles op het artikel te vernevelen. Breng twee tot drie lagen sealer aan en laat elke laag volledig drogen voordat u de volgende aanbrengt. Vooral koude wintertemperaturen kunnen scheuren veroorzaken in betonkunst.

Het behoud van betonnen beelden kost niet veel moeite, maar de uitbetaling komt in een stuk dat in de loop der jaren opstaat. Het probleem met alles wat keramiek is, is dat het poreus is. Water komt in het keramiek en als het bevriest barst het keramiek uit elkaar als het uitzet. Zelfs geglazuurd keramiek heeft meestal vlekken op de bodem waar er geen glazuur is vanwege het bakproces.

Ze nemen water op als een spons en dan bevriest het en breekt het uit elkaar. Cement is ook poreus, maar het blijft om de een of andere reden bij vriesweer stand. Hoewel ik denk dat het na verloop van tijd uiteindelijk zal barsten. Terracotta-potten zullen ook bevriezen en verbrijzelen, daarom koop ik ze niet meer.

Alles wat niet poreus is, zou de hele winter buiten prima moeten zijn. Bedek het beeld in de winter met een zeil als je het buiten laat. Dit beschermt het tegen het weer. Zet de hoes vast met een touwtje zodat het niet van het beeld blaast.

Hoe zit het met mijn tuinbeelden, vraag je? Nou, tuinbeelden zijn een beetje makkelijker. Als ze gemaakt zijn van gietsteen, kunnen deze stukken gemakkelijk worden weggelaten tijdens de wintermaanden. De meeste beelden hebben geen gebieden waar water zich kan verzamelen, dus het is veel veiliger om ze in de elementen achter te laten. Wanneer het wordt aangebracht volgens de instructies van de fabrikant, vormt Polyurethaan Concrete Crack Sealant een waterdichte verbinding met het oppervlak die visueel past bij de textuur van het beton.

Betonnen beeldhouwwerken die worden blootgesteld aan ijsvorming, kunnen barsten of verslechteren als gevolg van de mechanische kracht van water dat stolt en uitzet langs het betonoppervlak. Wanneer het droog is, behoudt het afdichtmiddel nog steeds een zekere mate van flexibiliteit en trekt het niet weg van de zijkanten van de scheur, zelfs als het beton onmerkbaar uitzet of samentrekt als gevolg van temperatuurschommelingen. Als uw beton in goede staat is of als u onlangs een paar reparaties hebt uitgevoerd om het weer in vorm te krijgen, kunt u een goede acrylsealer aanbrengen, zoals Quikrete's Concrete Cure %26 Seal, om het te beschermen tegen de ijskoude temperaturen die komen. Hoewel het helder blijft, verbetert Concrete Cure %26 Seal uw koele plaat met een aantrekkelijke satijnen afwerking die bescherming biedt tegen water, evenals de agressieve chemicaliën en zouten die worden gebruikt om loopbruggen en trappen in de winter te ontdooien.

Eén gallon Concrete Cure %26 Seal zal ongeveer 150 tot 200 vierkante meter beton effectief afdichten. betonnen tuinkunst accentueert uw landschapsarchitectuur met ontwerpen die uw stijl uitdrukken, maar die betonnen beelden hebben zorg nodig, net als uw planten. De succesvolle toepassing van Concrete Resurfacer vereist dat u eerst al het vuil, vuil en vet verwijdert met een hogedrukreiniger voordat u het resurfacing-mengsel aanbrengt met een rakel met lange steel. Bovendien loopt een betonoppervlak, eenmaal gescheurd, een nog groter risico op beschadiging omdat water in de scheuren kan sijpelen en intense druk kan uitoefenen terwijl het bevriest, bestaande scheuren verbreden en de structurele stabiliteit van het beton verzwakken.

Maar heb je stappen ondernomen om je buitenbeton te beschermen tegen de komende kou? Hoewel beton een van de meest duurzame bouwmaterialen is die er zijn, zal het u misschien verbazen te horen dat trottoirs, patio's, vogelbaden en andere betonnen voorwerpen rond uw huis last kunnen hebben van blootstelling aan sneeuw en ijs, en van de vriestemperaturen in de winter. Verplaats bijvoorbeeld lichtere voorwerpen, zoals stapstenen en andere kleine betonnen armaturen, naar een opslagschuur of garage waar ze niet worden blootgesteld aan vriesvocht. Om de progressie van scheuren te stoppen, vult u ze met een flexibele kit, zoals Quikrete's Polyurethaan Concrete Crack Sealant. Concrete Resurfacer hecht zich met het bestaande beton en creëert een vrijwel naadloos oppervlak voor oudere trottoirs, opritten en patio's.

Afdichten is misschien wel de beste manier om betonnen plaatoppervlakken te beschermen, en als u dit doet voordat de temperatuur daalt, wordt voorkomen dat het vocht in ijs en sneeuw in het betonoppervlak doordringt en verzwakt wanneer het bevriest. Als dat niet haalbaar is, laat dan vogelbad- en fonteinkommen leeglopen en omkeren en bedek ze (evenals eventuele beeldhouwwerken of andere decoratieve betonnen voorwerpen) met een zeil dat stevig met touw is vastgebonden. .