Hoeveel weegt een levensgroot betonnen beeld?

In 3e heb je een kracht nodig van. Hij weegt 115 pond en de vacht is zwart van kleur. Dit is een grillig decoritem dat een leuke toevoeging kan zijn aan uw huis, kantoor of winkel. We gebruiken de nieuwste 3D-printtechnologieën en 360 graden scannen om een beeld te creëren dat er op elk niveau geweldig uitziet.

Geen twee beelden zullen ooit precies hetzelfde kleuren; de textuur van beton en ouderdom beïnvloeden het uiteindelijke kleuruiterlijk. De meeste mensen houden van popcultuurdingen en willen misschien een levensgroot Hulk-standbeeld of levensgroot Master Chief-standbeeld. Echter, „gegoten brons heeft zijn eigen naam omdat gegoten bronzen beelden niet volledig van staal zijn gemaakt. Als je thuis kleine kinderen hebt en het levensgrote bigfoot-beeld te groot is, ga dan voor de grote of middelgrote maten.

Als je deze geweldige mythische reus echt leuk vindt, kun je een levensgroot bigfoot-beeld kopen als een gek decorstuk dat je familie en familieleden zal vermaken. Als je van Bigfoot-verhalen houdt en over het dier leest, dan kan dit beeld een goed gespreksonderwerp zijn.