Waar zijn tuinbeelden van gemaakt?

Tuinbeelden kunnen worden gemaakt van messing, roestvrij staal, koper, brons, lood of aluminium. Het is gemakkelijk om metaal in levensechte vormen te bewerken. Natuursteen is niet poreus en het ideale materiaal voor een beeld. Een beeld gesneden uit natuursteen zal langer overleven dan beton, gietsteen en andere soorten materialen.

De meeste stenen beelden zijn gesneden uit graniet of marmer. Een van de meest voorkomende beeldhouwmaterialen is beton. Dit materiaal zorgt voor een zeer zwaar beeld, maar het is niet zonder één probleem - het mogelijke kraken als gevolg van weersomstandigheden. Water kan in de poreuze spleten van beton sijpelen.

Dit kan tijdens de wintermaanden bevriezen en dan ontdooien. Dit proces kan worden herhaald totdat het beton barst en verzwakt. Gietsteen is een verfijnd prefab beton. Het kan worden gevormd om zowat elke natuursteen te imiteren.

Additieven, zoals glas- of kunststofvezels, kunnen deze beelden bijna net zo sterk maken als natuursteen en beter bestand tegen weersinvloeden dan beton. Er zijn enkele kunstenaars die keramiek gebruiken voor kleine beeldhouwwerken. Keramiek is beschikbaar als poreus of niet-poreus. Blootgesteld aan de elementen kan keramiek zowel verkleuren als broos worden, vooral poreus keramiek.

Metalen beelden gemaakt van messing, brons of roestvrij staal zorgen voor een heel andere look dan steen, beton of gegoten steen. Sommige metalen zijn gevoeliger voor corrosie. Dit materiaal zorgt er echter voor dat mobiele beelden in de wind kunnen bewegen. Metalen beelden zijn een mooie aanvulling op de meeste tuinen.

Dit is een bijzonder leuke kunstvorm voor kettingzaagkunstenaars. Het hout moet worden behandeld om buiten te worden gebruikt, maar toch zal het uiteindelijk bezwijken voor de elementen. Een nieuwe groep materialen voor tuinbeelden omvat harsen en glasvezel. Deze materialen zijn lichter en gemakkelijk te verplaatsen en ook extreem duurzaam voor gebruik buitenshuis.

Cijfers die beschikbaar zijn in harsen of glasvezel variëren in kosten, maar zijn goedkoper dan de originele kunst die ze reproduceren. Welk materiaal u ook kiest voor uw beeldhouwwerk of sculpturen, het is belangrijk om een stabiele basis te bieden die verankerd is onder de vorstgrens. Zonder deze stap kan de grond zelfs de zwaarste van uw zorgvuldig gekozen stukken deinen en omver werpen. Tuinbeelden kunnen van bijna elk duurzaam materiaal worden gemaakt.

De meest populaire zijn beton, hars en metaal. Hier zijn enkele dingen die u over elk moet weten. Het toevoegen van tuinbeelden is een prachtige manier om uw landschapsarchitectuur te verbeteren. Er zijn enkele zeer elegante opties beschikbaar, en ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen, van metaal, hout of steen tot polyhars.

Het is belangrijk dat tuinbeelden bestand zijn tegen de elementen, dus kies een materiaal dat voor langdurige schoonheid zorgt. Houtsculpturen zijn aantrekkelijk, maar als je voor hout kiest, zorg er dan voor dat het regelmatig wordt behandeld met een goede sealer. Beton is geweldig materiaal voor het maken van beelden. Het is een extreem duurzame mix van cement en water vermengd met aggregaten zoals zand en steen die droogt tot een taaie, duurzame staat die gemakkelijk te vormen en te vormen is.

Het is een geweldig materiaal voor buitengebruik omdat beton waterbestendig is en extreme kou en hitte aankan. Er zijn veel betonnen tuinbeelden online en bij tuincentra beschikbaar, of je kunt er zelf een maken. betonnen beelden worden gemaakt door beton in een mal te gieten of het op een basisframe te verspreiden en het als klei te vormen. Beide methoden werken heel goed en kunnen een mooi, langdurig beeld creëren.

De eenvoud en gladde afwerking van geometrische, art deco, abstracte en Aziatische stijlen zijn zeer geschikt voor hedendaagse en midcentury huis- en tuinomgevingen. Interesse in beeldhouwkunst wordt gevoed door de altijd evoluerende trends in interieurdecoratie, de populariteit van tuinieren als hobby, en fascinatie voor kunst. Het belangrijkste onderdeel van het maken van een mal voor een betonnen beeld is de structuur die de mal ondersteunt. Het toevoegen van tuinbeelden is vaak slechts de finishing touch bij het creëren van de perfecte, rustgevende tuin.

Lijm is ook een geweldig materiaal voor het repareren van een betonnen beeld, maar het werkt het beste als een stuk van het beeld is afgebroken en opnieuw moet worden aangesloten. De stijl die u kiest, hangt af van uw persoonlijke smaak en het soort sfeer dat u in uw tuin wilt creëren. Denk goed na over uw tuinruimte en hoe een beeldhouwwerk het kan helpen verbeteren, hoe de omgeving en andere tuinelementen de schoonheid ervan zullen helpen te laten zien. In formele tuinen kunnen sets van lood- of stenen figuren uit de vier seizoenen, muzikanten of mythische helden prachtig zijn op de vier hoeken van een verhard gebied of beplant bed.

Als je al een favoriet beeld hebt dat minder dan levensgroot is, probeer het dan te gebruiken tussen dwergplanten of planten met kleinschalig gebladerte. Voor de meeste beelden koop ik de voorgemengde zakken, maar soms mix ik mijn eigen batch als ik iets op maat wil. Als ik een mal maak, ben ik van plan hem keer op keer te gebruiken, wat betekent dat ik hem onbeschadigd van het beeld moet halen. Vergeet niet, schuur het betonnen oppervlak gewoon om het een beetje glad te maken, niet zozeer dat je de vorm van de beelden verandert.

Ik denk dat het geweldig zou zijn als iemand een mini Stonehenge-beeld voor zijn tuin zou maken van graniet of cement. Beeldfabrikanten produceren vele soorten beeldhouwwerken voor binnen- of buitengebruik en in vele artistieke stijlen. .