Moeten betonnen beelden in de winter worden afgedekt?

De meeste beelden kunnen in de winter buiten blijven, maar je kunt de levensduur van je beeld verlengen door het binnen op te bergen of te bedekken met plastic. Dezelfde principes zijn van toepassing op betonnen plantenbakken zoals vermeld voor fonteinen. Zorg ervoor dat ze worden afgevoerd van water om barsten te voorkomen of bewaar ze binnen. Hoe zit het met mijn tuinbeelden, vraag je? Nou, tuinbeelden zijn een beetje makkelijker.

Als ze gemaakt zijn van gietsteen, kunnen deze stukken gemakkelijk worden weggelaten tijdens de wintermaanden. De meeste beelden hebben geen gebieden waar water zich kan verzamelen, dus het is veel veiliger om ze in de elementen achter te laten. Een set winterhoezen laat uw bezoekers en belanghebbenden zien dat u om uw collectie geeft en met een verscheidenheid aan kleuren en de mogelijkheid van gedrukte afbeeldingen hoeft uw tuinbeeldcollectie tijdens de wintermaanden niet uit het zicht te vervagen. Betonnen beeldhouwwerken die worden blootgesteld aan ijsvorming, kunnen barsten of verslechteren als gevolg van de mechanische kracht van water dat stolt en uitzet langs het betonoppervlak.

Als je je beelden in de tuin hebt staan, of een andere locatie waar ze de grond raken, overweeg dan om ze waar mogelijk van de grond te tillen. Als u het niet zeker weet, kunnen we u vertellen welke fonteinhoes de fabrikant voor uw fontein voorstelt. Het behoud van betonnen beelden kost niet veel moeite, maar de uitbetaling komt in een stuk dat in de loop der jaren opstaat. betonnen tuinkunst accentueert uw landschapsarchitectuur met ontwerpen die uw stijl uitdrukken, maar die betonnen beelden hebben zorg nodig, net als uw planten.