Hoeveel weegt een betonnen beeld?

Welkom bij onze Canadese catalogus van betonnen tuinbeelden. De obelisk is 36 centimeter lang en weegt slechts 18 pond. Het is zorgvuldig gekleurd en met de hand afgewerkt om een authentieke, verouderde uitstraling te geven. Hoewel schoonmaken mogelijk is, moet alleen milde zeep worden gebruikt en moet erop worden gelet dat het verweerde effect niet wordt beschadigd.

Het werkelijke gewicht van beton hangt volledig af van de dichtheid, de hoeveelheid water die in de mix wordt gebruikt en de componenten die worden gebruikt om het beton te maken. De kenmerkende prairiestijl van de bekende architect Frank Lloyd Wright wordt gereproduceerd in een collectie gegoten betonnen urnen, vazen en sculpturale stukken. Het werkelijke gewicht van het beton wordt bepaald door de dichtheid, die een beetje zal toenemen of afnemen, afhankelijk van aggregaat, water, cement en lucht die worden gebruikt om het betonmengsel te maken. De sculpturale betonnen fontein van Birch Lane zorgt voor een rustige, rustgevende waterstroom over het gelaagde oppervlak.

Prefab betonnen meubels zijn verkrijgbaar in een eindeloze reeks stijlen en kunnen het hele jaar door buiten blijven met minimaal onderhoud. De zeer fijne nerven van de bladeren verschijnen nadat het beton is uitgehard en bieden prachtige, gekleurde details wanneer ze worden geverfd. Concrete Questions begeleidt je bij doe-het-zelfprojecten, inspireert je en beantwoordt je vragen over dit veelzijdige materiaal. Of u dit beeld nu voor uzelf koopt of als cadeau voor anderen, de ontvanger zal ongetwijfeld blij zijn met het voortreffelijke vakmanschap dat zijn eigendom zal sieren.

Dit betaalbare beeld is 6 centimeter lang en weegt slechts 2 pond, waardoor het een delicate en heerlijke aanvulling is op elke informele tuin. Als 1 kubieke voet beton 150 lbs weegt, deel je dat door 1728 om het gewicht per kubieke inch te krijgen. Als 1 kubieke meter beton 4050 lbs weegt, vermenigvuldig dat dan met 1,3 om uw kubieke meter gewicht in pond% 3D 5265 lbs te krijgen.Het kardinaalbeeld van Campania International is een aantrekkelijke weergave van een Amerikaanse tuinfavoriet voor een budgetvriendelijke prijs. Campania introduceerde onlangs een collectie betonnen tuinornamenten en plantenbakken die stukken repliceren uit de wereldberoemde Longwood Gardens in Pennsylvania, die is geïnspireerd op klassieke Europese tuinen.

Zodra het beton is uitgehard, verandert het niet hoeveel het dramatisch weegt, omdat het grootste deel van het gewicht afkomstig is van aggregaten en cement, niet van water. Clear Concrete Sealer is een effectief conserveermiddel dat u kunt opborstelen of aanbrengen met een spuitfles. Dit gebouw is het hoofdkantoor van het Amerikaanse ministerie van Defensie, dus zorgden ze ervoor dat het werd beschermd door extra dikke betonnen muren rond de hele structuur toe te voegen.