Hoe verweer je een betonnen beeld?

De GEMAKKELIJKE manier om een nieuw cementstandbeeld te verouderen Besproei een klein deel van het beeld met water. Doop het penseel in de kleuroplossing, en breng de kleur aan op het gebied dat je net nat hebt gemaakt. Veeg met de doek onmiddellijk alle uitstekende of „hoge gebieden” schoon. Doe een stap achteruit en kijk naar je werk.

Borstel een waterdichte betonsealer over het oppervlak van een schoon en droog beeld. Laat het ornament minimaal 24 uur drogen of volgens de aanwijzingen op de kitcontainer. Breng indien nodig nog een laag afdichtmiddel aan om het beton volledig te bedekken. Laat de onderkant van het beeld open zodat het beton kan ademen.

Breng om de twee jaar meer sealer aan op een beeld. REDMOND - Veranderend winterweer kan betonnen tuinkunst en vogelbaden beschadigen. Snelle veranderingen in temperatuur en vochtigheid zorgen ervoor dat het beton uitzet en samentrekt. Nieuwe terracotta potten en betonnen tuinornamenten kunnen veel te licht, opzichtig of nieuw zijn voor meer natuurlijke tuinen.

Het behoud van betonnen beelden kost niet veel moeite, maar de uitbetaling komt in een stuk dat in de loop der jaren opstaat. Het conserveren van betonnen beelden kost niet veel moeite, maar de uitbetaling komt in een stuk dat in de loop der jaren opstaat. Als de kommen worden blootgesteld aan ijzige omstandigheden, kunnen ze schalie en barsten als gevolg van de kracht van water dat stolt en uitzet langs het betonoppervlak. Deze producten gebruiken een betonmix die vezels en andere additieven bevat die de elastische eigenschappen van beton verbeteren.

Betonnen tuinkunst accentueert uw landschapsarchitectuur met ontwerpen die uw stijl uitdrukken, maar die betonnen beelden hebben zorg nodig, net als uw planten.